Om Stefan Bahrawy foto

SB foto ble opprettet i 2014 og er et resultat av en interesse og en kunde som ønsket bistandStefan Bahrawy til produktbilder. SB foto er et hobby prosjekt. SB står for Stefan Bahrawy som er eier av foretaket samt fotografen. Jeg har holdt på med foto i mange år men først de siste årene at jeg har fått interessen for å produsere bilder for andre og ikke bare for egen hobby. I hovedsak så tilbyr SB foto produktfoto og kompetansen rundt denne type bilder.

Stefan Bahrawy er født i 1986 og jobber til daglig som «Rigg-, scene- og HMS ansvarlig» hos Bary AS.

«Kvalitet og garanti…»

Jeg tilbyr alle fotografier i høy kvalitet med nytt og moderne utstyr. Bildene blir behandlet på en kraftig PC med kalibrerte skjermer og programvare av siste version. Dette gjør at bildene som blir lagret på PC ikke blir forringet på veien til deg. Kvaliteten blir opprettholdt igjennom hele reisen til fotografiet.

«100% fornøydgaranti…»

SB foto står for at kundene må være fornøyde med resultatet. Er du ikke fornøyd med bildene som blir oversendt mottar du heller ingen faktura. Jeg ønsker at alle kunder skal være fornøyde og derfor ønsker jeg ikke å belaste deg for et produkt du ikke er fornøyd med. Kostnader rundt transport og frakt av varer tilfaller kunden. Denne kostnaden håper jeg du tør risikere.

Dersom du ønsker å se min stil og utførte bilder kan du kikke på linkene under:
http://www.bahrawy.net/
Produktfotografering

Eller ta kontakt ved å klikke på kontaktknappen oppe til høyre på siden.

SB foto er ikke MVA registrert slik at fakturaer vil mottas uten MVA tillegg.